Wimperextensions

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn semipermanente wimperhaartjes. Bij de one by one techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd. De extensions worden één voor één op een individuele eigen wimperhaar geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers. Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een zeer natuurlijk effect. Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde/lichtgekleurde eigen wimpers!) of een wimperkruller overbodig! Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u de wimpers niet voelt zitten en u een natuurlijke uitstraling heeft. Wimperextensions hebben zelfs een liftend effect, en maken uw ogen vele malen sprekender.

Resultaten

Foto 's resultaat wimperextentions
Foto 's resultaat wimperextentions
Foto 's resultaat wimperextentions
Foto 's resultaat wimperextentions
 • Meer resultaten

  Foto 's resultaat wimperextentions
  Foto 's resultaat wimperextentions
  Foto 's resultaat wimperextentions
  Foto 's resultaat wimperextentions
  Foto 's resultaat wimperextentions
  Foto 's resultaat wimperextentions
  Foto 's resultaat wimperextentions

Hoe vaak moet ik een wimperextentsion laten vervangen?

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de 1-2 maanden vernieuwen. Normaal ziet u dit proces niet zichtbaar gebeuren, en veel mensen weten dit niet. Maar tussen uw lange wimpers zitten hele korte wimpertjes, dit zijn de nieuwe jonge wimpertjes die de lange oude wimpers geleidelijk aan zullen vervangen. Een wimperextension blijft dus één tot twee maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Wanneer een eigen wimperhaar uitvalt, zal er ook een extension mee uitvallen. Dit is afhankelijk van de levensduur van uw eigen natuurlijke wimpers. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren we iedere 3 tot 4 weken een Refill. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is gemiddeld 120 minuten. Een Refill duurt gemiddeld 60 minuten, dit is afhankelijk van de hoeveelheid uitgevallen wimpers.

De voordelen van wimperextensions:

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een schitterende uitgesproken oogopslag
 • Natuurlijke uitstraling
 • Lengte, dikte en curve aangepast aan uw wensen
 • Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet zitten
 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
 • Geen beschadiging van uw eigen natuurlijke wimper
 • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Geen plukjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
 • Wordt pijnloos opgebracht
 • Opstaan met een prachtige oogopslag
 • Blijft 6 tot 8 weken zitten
 • Prijzen wimperextensions

  Behandeling Tarief
  One by One nieuwe set € 59,-
  Opvullen na 2 weken € 28,-
  Opvullen na 3 weken € 35,-
  Opvullen na 4 weken € 44,-
  Verwijderen wimperextensions door ons laten zetten Gratis
  Verwijderen wimperextensions elders laten zetten € 15,-

Maak een afspraak

Nazorg

 1. Verzorg je wimpers en wimperextensions goed! Wrijf niet in je ogen en trek niet aan de haartjes, ook niet uit verveling. De wimperextensions kunnen breken of gaan ‘klitten’.
 2. Wij raden aan om de wimpers de eerste 24 uur na de behandeling niet nat te maken onder de douche of bij het wassen van het gezicht.
 3. Na deze 24 uur kun je gewoon zwemmen, sporten, naar de sauna en onder de zonnebank met je wimperextensions.
 4. Laat je wimpers regelmatig opvullen, minimaal eens per 3 weken. Je wimpers hebben een groeicyclus, gemiddeld verlies je zo’n 3 tot 5 wimperhaartjes per dag. Bij een volledige set wimperextensions worden er gemiddeld 60 tot 100 natuurlijke wimperhaartjes voorzien van extensions.
 5. Borstel je wimperextensions regelmatig, minimaal om de dag met het wimperborsteltje, welke je van ons hebt gekregen. Dit houd je wimpers mooi en goed in vorm en zorgt ervoor dat je gezonde wimpers behoudt..
 6. Wij adviseren het gebruik van mascara niet! Dit is niet nodig als je de juiste set wimpers hebt geplaatst qua dikte en krul. Indien toch gewenst bij de One by One wimpers, gebruik dan alleen een mascara op waterbasis en spoel dit met lauw water af. Breng de mascara alleen in de punten aan en probeer de aanzet te vermijden.
 7. Heb je toch het gevoel dat je wimpers mascara nodig hebben om de look te creëren die jij wilt? Bespreek dit dan met ons, wij zullen je adviseren over de verschillende maten, diktes en krullen en een passende behandeling adviseren.
 8. Gebruik geen oliehoudende producten op je wimpers. Dit kan de lijm aantasten waardoor de wimpers kunnen gaan plakken of klonten. Dit bevordert de nieuwe haargroei niet en zorgt ervoor dat de wimperextensions minder lang meegaan. Denk hierbij ook aan je gezichts- of oog crème, zonnebrandcrème etc.
 9. Gebruik geen Wimperkrultang! Indien je niet tevreden bent met je krul, bespreek dit met ons zodat wij een passende oplossing kunnen zoeken.
 10. Als je oogschaduw of eyeliner op hebt gehad en je wilt dit verwijderen, dep dit dan (bijvoorbeeld met een vochtig wattenstaafje) je make up eraf.
 11. Wil je de wimperextensions verwijderen, laat dit door ons doen! Wij doen dit met zorg, zodat er geen schade aan je eigen wimpers aan wordt gericht.

Online boeken

Bij Belissimo Beauty boekt u uw behandeling snel en eenvoudig online. Via de online agenda kiest u uw behandeling, gewenste datum en tijd. U krijgt vervolgens een bevestiging per mail. Heeft u vragen over een behandeling en/ of het maken van een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op via info@mooienmeerlelystad.nl of stuur een Whatsapp berichtje via 06 1744 1776.

Boek online
Appen
Bel ons
E-mail ons
Route
Boek online