Een gezichtsbehandeling bij Mooi en Meer in Lelystad

Een gezichtsbehandeling werkt ontspannend, maar heeft in eerste instantie het doel de huidconditie in optimale conditie te brengen en huidveroudering tegen te gaan. Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Het is daarom aan te raden om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste. De huid is het grootste orgaan van uw lichaam en het is daarom extra belangrijk om er zuinig mee om te gaan. De huid is de spiegel van onze gezondheid.

Welke gezichtsbehandeling past bij u?

Bij schoonheidssalon Mooi en Meer heeft u keuze uit vijf soorten gezichtsbehandelingen. Hieronder vindt u een overzicht van deze vijf behandelingen, klik op de behandeling voor meer informatie over de behandelingen.

 • Prijzen gezichtsbehandelingen

  Behandeling Tijd Tarief
  Basis 30 min € 35,-
  Compleet 60 min € 55,-
  Luxe 90 min € 82,-
  Kennismakingsbehandeling 45 min € 45,-
  Microdermabrasie Basis 45 min € 57,-
  Microdermabrasie Compleet 75 min € 72,-
  Microdermabrasie Luxe 90 min € 82,-

Online boeken

Bij Belissimo Beauty boekt u uw behandeling snel en eenvoudig online. Via de online agenda kiest u uw behandeling, gewenste datum en tijd. U krijgt vervolgens een bevestiging per mail. Heeft u vragen over een behandeling en/ of het maken van een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op via info@mooienmeerlelystad.nl of stuur een Whatsapp berichtje via 06 1744 1776.

Boek online
Appen
Bel ons
E-mail ons
Route
Boek online