Cryolipolyse behandeling in Lelystad

Cryolipolyse is een behandeling waarbij het vetweefsel in het lichaam kan worden afgebroken zonder gebruik te maken van naalden, diëten of pillen. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet in de behandelzone (plaatselijk) bevroren. Dit bevroren vetweefsel, wordt gekristalliseerd en daarna op een natuurlijke manier afgevoerd. Bijkomend voordeel is dat er geen hersteltijd nodig is! De cyrolipolyse behandeling is nagenoeg geschikt voor iedereen!

  • Veilige en wetenschappelijk onderbouwde behandeling
  • Geen hersteltijd
  • Pijnloos, snel en zonder operatie
  • Verbluffende resultaten

De behandeling

Schoonheidssalon Mooi en Meer maakt gebruik van de zogenaamde Body-wizard. Dit apparaat zorgt er voor dat de huid niet wordt aangetast en dat het onderliggend vetweefsel in de behandelzone op een uiterst precieze manier kan worden gekoeld.

Vetcellen kunnen zichzelf op een natuurlijke manier verwijderen, dit proces wordt in gang gezet wanneer de cellen worden blootgesteld aan een extreme vorm van kou. Wanneer dit gebeurt zal de laag met vetcellen dunnen worden, met als gevolg: minder ophopingen van vet.

De Body-wizard heeft een hoog vetreductie percentage namelijk 15- 20% per behandeling per behandelingszone. Uit diverse resultaten en onderzoeken blijkt dat de gemiddelde klant na 3 behandelingen tevreden is met het resultaat.

Een cryolipolyse behandeling kan niet direct na elkaar worden uitgevoerd, wij adviseren om ongeveer 10 tot 12 weken aan te houden tussen de behandelingen. Daarbij zien en horen wij dat de beste resultaten zichtbaar zijn na ongeveer 2 tot 4 maanden. Uiteraard hangt het resultaat, en hoe dit resultaat blijft samen met uw levensstijl. Een gezonde levensstijl wordt geadviseerd om het beste resultaat te bereiken.

De Body-wizard

De cryolipolyse behandeling met de Body-wizard is er op gericht om het aantal vetcellen in de behandelzones te verminderen, immers: wat niet is kan ook niet groeien. Zodra de vetcellen zijn verwijderd komen deze niet meer terug.

Cryolipolyse is misschien nog niet bij iedereen bekend, maar deze manier van behandelen is wetenschappelijk onderbouwd. Er zijn klinische onderzoeken gedaan met meer dan 100 patiënten, waarbij op een effectieve manier is weten te verminderen. Dit zonder risico en hersteltijd. Zoals vermeld, is er geen operatie of andere vorm van chirurgie nodig. Wat op viel is dat de resultaten stuk voor stuk laten zien dat het vet op een natuurlijke manier reduceert!

Foto 's cryolipolyse
Foto 's cryolipolyse
Foto 's cryolipolyse
Foto 's cryolipolyse

Hoe werkt de cryolipolyse behandeling?

De Body-wizard maakt gebruik van zogenaamde gelpads, deze worden op de behandelzones geplaatst. Het apparaat zorgt ervoor dat de huid vervolgens vacuüm wordt gezogen. Dit gevoel wordt omschreven als ‘trekkend’. Tijdens de behandeling wordt de huid eerst verwarmd (tot ongeveer 40 graden), dit duurt rond de 3 minuten. Vervolgens wordt de temperatuur van de huid naar beneden gebracht tot -9 graden. Dit verschil in temperatuur, in combinatie met de werking van de vetcellen zorgt ervoor dat de vetcellen beter worden afgebroken.

Zodra de temperatuur op ommenabij -9 graden is, houden we dit ongeveer 60 minuten aan. U kunt dit als koud ervaren, maar dat gevoel ebt al snel weg na ongeveer 10 minuten omdat de huid dan gevoelloos is geworden door de kou. Tijdens de behandeling kunt u relaxen, een boekje lezen of een kop koffie drinken. Ook is het mogelijk te combineren met alle andere behandelingen, denkt u aan een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling, wimperlift of wimperextensions!

Behandelzones en resultaten

De Body-wizard wordt kan op diverse plekken gebruikt worden, de meest voorkomende zones zijn de buik, billen, benen, kin en zogenaamde ‘love handles’. De resultaten van de behandeling zijn het best zichtbaar na een periode van 1 tot 3 maanden.

De hoeveelheid behandelingen is per persoon verschillend, maar over het algemeen zijn de meeste mensen tevreden na ongeveer 2 tot 3 behandelingen.

Nabehandeling

Na de behandeling adviseren wij om elke dag voldoende water te drinken, 1,5 tot 2 liter per dag om alle afvalstoffen af te voeren die de behandeling in werking heeft gezet. Daarnaast moet 1 keer per dag een serum worden aangebracht op de zone(s) die behandeld zijn. Dankzij dit serum zal de afvoer van de vetcellen beter en vlotter verlopen. Daarbij zal de huid ook strakker worden!

Boek een afspraak

Intakegesprek

Gratis

Altijd gratis en vrijblijvend

1 plaatsing

€ 125,-

2 plaatsingen

€ 235,-
Actie

Kuur van 3×2 plaatsingen

€ 810,- € 695,-

(incl. serum twv €59,-)

Online boeken

Bij Belissimo Beauty boekt u uw behandeling snel en eenvoudig online. Via de online agenda kiest u uw behandeling, gewenste datum en tijd. U krijgt vervolgens een bevestiging per mail. Heeft u vragen over een behandeling en/ of het maken van een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op via info@mooienmeerlelystad.nl of stuur een Whatsapp berichtje via 06 1744 1776.

Boek online
Appen
Bel ons
E-mail ons
Route
Boek online