MicroSkinPolish Microdermabrasie

Huidverbetering

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat is niet meer nodig. Oneffenheden, kleine rimpeltjes & pigmentatie worden aangepakt. De huid wordt gestimuleerd en geactiveerd om het huidverstevigende Collageen & Elastine aan te maken De MicroSkinPolish behandeling bereikt een geweldig resultaat en dat op een milde en pijnloze manier. De MicroSkinPolish 3-in-1 totaalbehandeling is geschikt voor alle huidtypen. Bij zowel de lichte als de donkere huid worden schitterende resultaten behaald. Uw huid gaat weer stralen!

Door deze behandeling wordt de huid weer in optimale conditie gebracht. Oneffenheden, kleine rimpeltjes & pigmentatie worden aangepakt. De huid wordt gestimuleerd en geactiveerd om het huidverstevigende Collageen & Elastine aan te maken. Microskinpolish is een pijnloze & effectieve manier om elk huidtype te egaliseren, verfrissen en verstevigen. De MicroSkinPolish 3-in-1 totaalbehandeling is geschikt voor alle huidtypen. Bij zowel de lichte als de donkere huid worden schitterende resultaten behaald. Uw huid gaat weer stralen! Het mooiste effect wordt verkregen na een kuur van 4/6 keer.

Hoe werkt MicroSkinPolish?

De MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Voor de behandeling

De huid voor de behandeling: Grote aanwezigheid van dode huidcellen, slechte doorbloeding, weinig actief collageen en veel ‘slapende’ cellen.

Stap 1

Microdermabrasie
Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Stap 2

Low Level Laser met hyaluronzuurTijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

Stap 3

Polishing the Skin met een krachtig serumTijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30.

Huid na de behandeling

Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en uw cellen weer actief zullen zijn. Na 1 behandeling ziet uw huid er al frisser en gladder uit.

Voor welke huidzorgen is MicroSkinPolish geschikt?

  • vermoeide huid
  • doffe huid
  • acne littekens
  • grove poriën
  • fijne lijntjes
  • grove huidtextuur
  • rokershuid
Foto 's MicroSkinPolish Microdermabrasie
Foto 's MicroSkinPolish Microdermabrasie

The next generation of skin improvement!

Wil je optimaal resultaat bereiken? Boek deze behandeling dan in kuurvorm. Deze worden elke 2/3 weken na elkaar ingepland. Ik adviseer je graag wat de beste behandelfrequentie is voor jouw huid.

Prijzen

MicroSkinPolish Kennismaking € 75,-
MicroSkinPolish Boost 60 min € 85,-
MicroSkinPolish Luxe 90 min € 99,-

Kuur van 3 behandelingen MicroSkinPolish boost 60 min € 235,-
Kuur van 3 behandelingen MicroSkinPolish Luxe 90 min € 275,-

Maak een afspraak

Online boeken

Bij Belissimo Beauty boekt u uw behandeling snel en eenvoudig online. Via de online agenda kiest u uw behandeling, gewenste datum en tijd. U krijgt vervolgens een bevestiging per mail. Heeft u vragen over een behandeling en/ of het maken van een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op via info@mooienmeerlelystad.nl of stuur een Whatsapp berichtje via 06 1744 1776.

Boek online
Appen
Bel ons
E-mail ons
Route
Boek online