Verven van wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Het verven van de wenkbrauwen zorgt ervoor dat deze meer opvalt en beter bij de haarkleur past. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is; hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten. Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft.

De verf blijft gemiddeld 4 tot 5 weken zitten. Dit proces gaat in de zomer door zonlicht, zwemmen in chloorwater etc. wat sneller. In de Winter blijft het vaak wat langer zitten.

Resultaten

Voorbeeld van verven van wenkbrauwen

Voorbeeld van verven van wenkbrauwen

  • Prijzen van het verven van de wenkbrauwen

    Behandeling Tarief
    Verven van de wimpers of wenkbrauwen € 14,50
    Verven van de wimpers en wenkbrauwen € 21,50

Boek een afspraak

Online boeken

Bij Belissimo Beauty boekt u uw behandeling snel en eenvoudig online. Via de online agenda kiest u uw behandeling, gewenste datum en tijd. U krijgt vervolgens een bevestiging per mail. Heeft u vragen over een behandeling en/ of het maken van een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op via info@mooienmeerlelystad.nl of stuur een Whatsapp berichtje via 06 1744 1776.

Boek online
Appen
Bel ons
E-mail ons
Route
Boek online