Spa Salonnepro BioActive Vitamine C Treatment

Wat doet vitamine C voor de huid?

Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.

Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

We gebruiken SPA BioActive Vitamin C voor verschillende indicaties:

  • Collageenaanmaak
  • Rosacea verlichting/vermindering
  • Versteviging van de huid
  • Hyperpigmentatie
  • Puistjes en onzuiverheden
  • Verhoorning van de huid

Salonnepro BioActive Vitamin C

Onze vitamine C behandeling bestaat uit een poeder (L-Ascorbic Acid) en een Activator Zij hoeft door het lichaam niet meer omgezet te worden en is dus de meest effectieve vorm van vitamine C. De poeder is een speciale, cosmetische vorm bioactieve vitamine C die opgenomen kan worden door de huid hierdoor blijft er een hoog werkzaam vit C gehalte aanwezig wat we de huid in gaan brengen.

Het is dus niet te vergelijken met een vitamine C supplement die je inneemt of aanbrengt.

Maak een afspraak

Online boeken

Bij Belissimo Beauty boekt u uw behandeling snel en eenvoudig online. Via de online agenda kiest u uw behandeling, gewenste datum en tijd. U krijgt vervolgens een bevestiging per mail. Heeft u vragen over een behandeling en/ of het maken van een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op via info@mooienmeerlelystad.nl of stuur een Whatsapp berichtje via 06 1744 1776.

Boek online
Appen
Bel ons
E-mail ons
Route
Boek online