Visagie

Het doel van make-up / visagie is het mooier maken van het gezicht, door middel van delen te accentueren en andere delen te camoufleren. Make-up is er in verschillende vormen en wordt altijd naar uw wensen aangebracht. Het woord visagie is afgeleid van het Franse woord visagie, dat staat voor gezicht. Het aanbrengen van een make-up geeft een positieve bijdrage aan het uiterlijk.

Dag make-up

Dit is een neutrale make-up. Er wordt een lichte foundation aangebracht en afgewerkt met een lichte minerale poeder. De ogen worden opgemaakt met een lichte bijpassende oogschaduw en een mascara met eventueel een oogpotlood of eyeliner. Voor de lippen een neutrale kleur lipstick en/of gloss.

Avond/feest make-up

Dit is een wat zwaardere make-up. De kleuren van de oogschaduw en foundation wordt net iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Voor de lippen wordt een wat meer sprekenden kleur gebruikt.

Bruidsmake-up

Een bruidsarrangement houdt in:

  • 1x proef make-up in de salon
  • 1x makeup op locatie (buiten lelystad geldt een aangepast tarief)

Natuurlijk wil je er op je trouwdag extra mooi uitzien. Ik kan ervoor zorgen dat je op jouw dag make-up draagt die bij je past en die de hele dag goed blijft zitten. We maken ongeveer een maand van te voren een afspraak voor een proef make-up. De make-up wordt afgestemd op je bruidsjapon, het is makkelijk als je daar foto van mee brengt.

Als we klaar zijn en alles is naar wens is, dan leggen we alles vast op foto en noteren wat voor een make-up we gebruikt hebben, zodat we op de dag zelf precies weten wat jouw wensen zijn. Natuurlijk kom ik op je trouwdag de make-up thuis aanbrengen, zodat je in alle rust jouw dag kan gaan beginnen.
Ook voor de bruiloftsgasten kan ik de make-up verzorgen, hiervoor gelden dan speciale prijzen. Indien gewenst kunt u hier naar informeren.

  • Prijzen visagie behandelingen

    Behandeling Tarief
    Uitgebreide make-up look € 42,-
    Bruidsmake-up € 80,-

Boek een afspraak

Online boeken

Bij Belissimo Beauty boekt u uw behandeling snel en eenvoudig online. Via de online agenda kiest u uw behandeling, gewenste datum en tijd. U krijgt vervolgens een bevestiging per mail. Heeft u vragen over een behandeling en/ of het maken van een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op via info@mooienmeerlelystad.nl of stuur een Whatsapp berichtje via 06 1744 1776.

Boek online
Appen
Bel ons
E-mail ons
Route
Boek online