Gezichtsbehandeling Luxe

Een luxe en complete gezichtsbehandeling waar in 90 minuten alles meegenomen wordt. De huidanalyse en behandeltechnieken zorgen voor een compleet op maat gemaakte gezichtsbehandeling, die afgestemd wordt op de individuele omstandigheden en behoeften van uw huid op dat moment en zal bij iedere bezoek aan de salon variëren. Hierbij wordt bij elk bezoek bijgehouden wat er die dag gedaan is en welke eventuele bijzonderheden er zijn. Kortom, een zeer complete behandeling waarbij u niets tekort zult komen.

 • Huidanalyse
 • Reiniging
 • Peeling
 • Dieptereiniging verwijderen van onzuiverheden
 • Epileren of harsen van de wenkbrauwen
 • Mogelijkheid voor kleine deelbehandelingen zoals harsen vd bovenlip of verven van wenkbrauwen
 • BIO-Lifting
 • Massage gezicht/hals/decolleté
 • Ultrasoon + insluizen van werkzame stoffen incl. een zeer geconcentreerd ampul
 • Masker
 • Photon LED licht therapie
 • Dagverzorging

De gezichtsbehandeling Luxe duurt 90 minuten en boekt u al vanaf €82,-.

De gezichtsbehandeling

Hieronder vindt u een overzicht met een uitleg bij elk onderdeel van de gezichtsbehandeling Luxe.

Huidanalyse:

Er wordt aandachtig naar de huidconditie gekeken en een huidtype bepaald. Er wordt gevraagd naar eventuele klachten, wensen en allergieën. Na aanleiding van de analyse wordt er een behandelplan opgesteld en wordt er gekeken welke producten het beste passen bij uw huid om zo het gewenste doel te behalen.

Reiniging:

Door middel van een mild reinigingsproduct afgestemd op uw huidtype wordt de huid oppervlakkig gereinigd. Vuil en make-up worden hiermee verwijderd.

Peeling:

Een peeling is een intensievere reiniging. Op basis van uw huidtype wordt er gekozen voor een milde of sterke peeling. Hierbij worden de dode huidcellen van de huid verwijderd, ook stimuleert het de celvernieuwing. Een peeling maakt de huid egaler en de structuur wordt fijner.

Dieptereiniging (Verwijderen van onzuiverheden):

Hierbij wordt de huid nagekeken op onzuiverheden zoals mee-eters en gerstekorrels en puistjes. Een dieptereiniging houdt letterlijk in een reiniging in de diepte.

Epileren:

Hierbij wordt er door het gebruik van het pincet of hars een model gecreëerd in de wenkbrauwen en hierbij de overtollige haartjes verwijderd. Er wordt gekeken naar de gezichtsvorm om zo de perfecte vorm en model van de wenkbrauwen te creëren.

Kleine deelbehandelingen:

Indien gewenst en het in het behandelplan past kan er gekozen worden om bijvoorbeeld de bovenlip te harsen of de wenkbrauwen te verven. Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Het verven van de wenkbrauwen zorgt ervoor dat deze meer opvalt en beter bij de haarkleur past.

Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is; hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten. Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft.

De verf blijft gemiddeld 4 tot 5 weken zitten. Dit proces gaat in de zomer door zonlicht, zwemmen in chloorwater etc. wat sneller. In de Winter blijft het vaak wat langer zitten.

BIO-Lifting:

Bij de BIO-Lifting behandeling wordt gebruik gemaakt van microcurrent-stroom voor huidversteviging. Het is een door de FDA goedgekeurde technologie die onmiddellijke en zichtbare resultaten oplevert in slechts één enkele behandeling.Het is een natuurlijke manier van je huid verjongen want het enige dat gebruikt wordt is een micro stroompje dat je spier “wakker schudt” en hem laat spannen. Alle spier groepjes in je gezicht worden aangepakt, een soort mini-gymnastiek oefening voor je gezichts-spiertjes!

Massage:

Een gezichtsmassage wordt gedaan met een crème of een olie. Een gezichtsmassage levert veel voordelen op. Het kan hoofdpijn, stress en spanning verminderen of zelfs wegnemen. Het kalmerende effect wordt veroorzaakt door het verbeteren van de bloedcirculatie in het gebied van de massage. Ook drijft het gifstoffen af, kalmeert het de zenuwen en verlicht het de spierspanning. Bovenal werkt het heerlijk ontspannend.

Ultrasoon + insluizen van werkzame stoffen dmv een ampul:

Ultrasone golven zijn trillingen buiten het voor de mens hoorbaar gebied. Door het behandelen van de huid met ultrageluid (pijnloos), worden de tussenruimten tussen de cellen wijder, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden en werkstoffen beter opgenomen! De aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen wordt ook verbeterd. De huid wordt hierdoor geactiveerd om voller, steviger, elastischer en beter doorbloed te worden. Dit is mede mogelijk, doordat met behulp van onze apparatuur een hoog geconcentreerd ampul (afgestemd op uw huidtype) met werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid gesluisd wordt en daar een aantal weken actief zal blijven. Een echte oppepper en boost voor uw huid dus!

Masker:

Op basis van uw huidtype en het behandelplan wordt er een masker aangebracht. Door het masker aan te brengen wordt er als het ware een tweede huid over je eigen huid aangebracht. Door deze afsluiting wordt warmte en vocht door de huid vastgehouden, het kan niet meer verdampen zoals het normaal zou doen.

Dit resulteert direct in een betere doorbloeding van de huid waardoor de huidcellen efficiënter van zuurstof worden voorzien, en werkstoffen de huid indringen. De huidcellen zullen hierdoor actiever worden en zullen direct de onvermijdelijk aanwezige gifstoffen afvoeren. Door het gebruik van een gezichtsmasker raak je ook de losse huidschilfers kwijt en wordt je huid merkbaar gladder.

Photon LED licht therapie

De huid heeft het vermogen licht te absorberen. De energie van het verschillende kleuren licht stimuleren de cellen. Photon Led light Therapy wordt gebruikt in verschillende kleuren, elke kleur heeft zijn eigen specifieke effect, dit wordt aangepast op uw huidtype.

Dagverzorging:

Als afsluiting wordt er een heerlijke dagcrème aangebracht afgestemd op uw huidtype en de gegeven behandeling.

Maak een afspraak

Online boeken

Bij Belissimo Beauty boekt u uw behandeling snel en eenvoudig online. Via de online agenda kiest u uw behandeling, gewenste datum en tijd. U krijgt vervolgens een bevestiging per mail. Heeft u vragen over een behandeling en/ of het maken van een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op via info@mooienmeerlelystad.nl of stuur een Whatsapp berichtje via 06 1744 1776.

Boek online
Appen
Bel ons
E-mail ons
Route
Boek online